strudel | strudel | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Pastri daripada doh lembut yang nipis dan berinti, biasanya berinti epal, ceri hitam, kacang, biji popi, keju dan sayur-sayuran dan digulung seperti baulu gulung yang terkenal di Austria dan Jerman. |
ravioli | ravioli; pasta berinti | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Tiada |
roulades of beef | daging gulung berinti | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Masakan yang menggunakan potongan daging yang digulung, disumbat dengan inti pedas dan dihidang dengan sos perang. |
rissoles | risol | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Pastri lapis berinti jem atau buah-buahan segar yang digoreng jeluk. |
rissoles | risol | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Pastri lapis berinti jem atau buah-buahan segar yang digoreng jeluk. |
canneloni | kaneloni | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Pasta berbentuk tiub berinti daging, ikan atau keju, dibakar bersama mentega dan keju atau sos krim dan keju. |
apple rissole | risole epal | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Risole yang berinti epal. |
apple strudel | strudel epal | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Strudel yang berinti kepingan epal dan campuran kismis, kepingan badam dan serbuk kulit kayu manis dan dihidang bersama sos vanila. |
dumpling | ladu | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Makanan daripada tepung yang berinti yang direbus atau dikukus. |
apple dumpling | ladu epal | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Makanan daripada tepung yang berinti epal yang direbus atau dikukus. |