| Swiss steak | stik Swiss | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Stik daripada potongan daging punggung 5 auns secatuan yang dipanaskan dalam kuali panas dengan campuran sebati sos perang, roux dan puri tomato, dituang ke atas stik dan dibakar sehingga lembut kira-kira dua jam. |
| minute steak | stik minit | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Stik yang menggunakan sirloin siat tanpa tulang berbentuk mata kecil berukuran 6 auns setiap satu, dilumur dengan sedikit mentega dan disejukkan sebelum dipanggang. |
| scimitar | pisau stik | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Pisau berlengkok untuk memotong stik. |
| Swiss steak jardiniere | stik Swiss sayur | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Stik Swiss yang dihidang bersama sayur-sayuran seperti lobak merah, bawang, daun saderi dan kacang pea. |
| steak knife | pisau stik | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Pisau berlengkok untuk memotong stik. |
| steak turner | sudip stik | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Sudip untuk membalik-balik stik semasa dimasak. |
| Swiss steak tomato sauce | stik Swiss sos tomato | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Stik Swiss yang dihidang bersama sos tomato. |
| beefsteak | stik daging lembu (PEM.MAN) | Sosiologi | Tiada | Hirisan tebal daging lembu yang dipanggang, dibakar atau digoreng. |
| beefsteak | stik daging lembu (PEM.MAN), bifstik | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Tiada |
| steak | stik | Pentadbiran Perniagaan | Tiada | Tiada |